• Pluimers szigetelés
  • Pluimers szigetelés
  • Pluimers szigetelés
  • Pluimers szigetelés
  • Pluimers szigetelés

Pluimers szigetelés

  • A legjobb módszer – hézagmentes szigetelés
  • Jelentős megtakarítás rövid idő alatt

Konzultációt kérek

A Pluimersről


Miután az 1973-as olajválság kapcsánMuurisolatie.png csökkenteni kellett az energiafelhasználást, a Pluimers jelentős szereplővé vált a szigetelések terén, majd azóta Európában piacvezetővé nőtte ki magát. A Pluimers vállalat 1973 óta sikeresen szigetel többek között födémeket, tetőtereket, padlásokat, homlokzatokat, üreges falakat, istállókat, tárolókat, tartályokat, stadionokat és hajókat is. Nem csak az üzleti szférában, hanem magánszemélyeknek is nap mint nap dolgozunk. Napokon belül tudunk árajánlatot adni bármilyen épületre (szakértőink mindig személyesen mérik fel az pületet vagy objektumot). Garantáljuk, hogy gyorsan és bárhol Európában el tudjuk végezni a munkát.

 

A Pluimers mobil egységei

Ahhoz, hogy az ön megrendelésének helyszínén tudjunk dolgozni, egy modern gépkocsipark áll rendelkezésünkre. Minden egyes teherautónknak saját áram és levegőellátása van, így teljesen önellátó. Ezekkel a mobil egységekkel bárhol és bármikor tudunk dolgozni, így ön biztos lehet abban, hogy a legmodernebb technikával és naprakész tudással állunk rendelkezésére.

 

Mindezek segítségével bármilyen szigetelési igényt ki tudunk elégíteni, ami által az ön energiaköltségei csökkenni és épületének komfortja növekedni fog. Annak köszönhetően, hogy Európában többezer épületet szigeteltünk fennállásunk óta, bizton állíthatjuk, hogy a Pluimers az egyik legnagyobb tapsztalattal bíró szigetelő vállalat. 

Közvetlen kapcsolat

Visszahívást kérek

00 36 69 510 121

-

iroda@pluimers.hu