• Pluimers szigetelés
  • Pluimers szigetelés
  • Pluimers szigetelés
  • Pluimers szigetelés
  • Pluimers szigetelés

Pluimers szigetelés

  • A legjobb módszer – hézagmentes szigetelés
  • Jelentős megtakarítás rövid idő alatt

Konzultációt kérek

HR IsoSpray


HR_Isospray.pngAz épületszigetelés nem mindennapi feladat. Ezért nagyon fontos, hogy a legjobb megoldást válassza, ami leginkább megfelel az ön, és az épület igényeinek. A legtöbb esetben a HR IsoSpray a legjobb megoldás. Ez nem csak egy ígéret, hanem egy olyan garancia, melyet a Pluimers szakhatósági bizonyítványokkal is alátámaszt.

 

Mi az a PUR-super?

A PUR-super egy egyedülálló szigetelőanyag, melyet folyékony halmazállapotban hordunk fel a felületre. A folyékony halmazállapota miatt minden rést kitölt, és az ön szigetelése teljesen hézagmentes lesz. Ezáltal nem lép fel eneregiaveszteség.

 

 

 

A PUR szigetelés mindenhol alkalmazható.

A Pluimers vállalat a PUR szigetelést 1980 óta sikeresen alkalmazza, többek között födémeken, tetőterekben, padlásokon, homlokzaton, üreges falakban, istállókban, tárolókban, tartályokon és a hajógyártásban is. Nem csak azt üzleti szférában, hanem magánszemélyeknek is dolgozunk. Önnek is a PUR szigetelés a legjobb megoldás? Többet szeretne tudni erről?

 

A HR IsoSpray előnyei

-Teljesen hézagmentes

-A HR IsoSpray extrém magas szigetelési értékkel rendelkezik

-A PUR spray a vízszigetelést is megoldja

 

Semmi akadálya! Szívesen segítünk önnek. Keressen bennünket telefonon vagy küldjön nekünk e-mailt a kérdéseivel, és mi a lehető leggyorsabban válaszolni fogunk. Reméljük hamarosan önnek is dolgozhatunk.

 

   Technisches Datenblatt

Technical_Datasheet.jpg

 

 

 

Közvetlen kapcsolat

Visszahívást kérek

00 36 69 510 121

-

iroda@pluimers.hu